Wie zijn wij?

Attach & Match maakt sling mirrors, (epoxy) sieraden en diverse andere accessoires van draagdoeken. Daarnaast kan je bij ons ook diverse custom opdrachten plaatsen, variërend van een sling mirror van je eigen doek tot een Ringsling conversie. Ook kun je bij ons terecht om een doek of drager te repareren.

Attach & Match is in 2017 overgenomen vanuit de gedachte dat sling mirrors een absolute aanvulling zijn bij het dragen van jouw kindje. Hoe dat precies zit, kun je lezen in ons Blog. Sindsdien is het assortiment aangevuld met diverse accessoires en sieraden. Onze voornaamste focus ligt, naast de sling mirrors, op sieraden waarbij draagdoekenstof gegoten wordt in epoxy.

Wij gebruiken de scraps van draagdoeken en draagzakken tot het laatste draadje, omdat wij geloven in de kracht van de draagdoeken en draagzakken. Omdat er achter elke draagdoek en draagzak iemand schuilgaat, die met liefde en passie al zijn/haar tijd en energie steekt in een product waar ouders hun meest waardevolle schat dichtbij zich kunnen houden. Of het nu een doek of drager van één van de goedkoopste merken of van een hele dure, zeer exclusieve limited edition is, elke doek of drager wordt met evenveel liefde en passie vervaardigd voor hetzelfde doel!

Met ons handgemaakte assortiment hopen wij ouders een mooie herinnering te kunnen geven aan een hele korte, maar ook hele waardevolle periode. Omdat elk draadje een mooie herinnering voor later kan maken!

Cart
  • No products in the cart.