Sociale Media

Facebook

Attach & Match
Attach & Match3 months ago
De wekker ging vanochtend toch even net iets te vroeg na een heel gezellig avondje online.... wat was de Pubquiz van Liefdevol Dragen en Ik neem je mee weer gezellig! Ik ging uiteindelijk rond half 2 vannacht naar bed, ondanks dat de wekker weer om half 7 zou gaan.

Ikzelf heb niets gewonnen, maar mijn uitslag was alweer een stuk beter dan de eerste editie.
En het leuke is, ik heb al gehoord dat de voorbereidingen voor een derde pubquiz al in volle gang zijn!

Later deze week hoop ik de door mij gedoneerde pegdoll lamp op te kunnen sturen naar de winnaar.

Heb je die lamp ook gezien en denk je "o die is zo gaaf!"?
Ze zijn op aanvraag te bestellen, dus stuur een mailtje naar info@attachandmatch.nl of vul het contactformulier op de website in!

Ze kosten €19,95 exclusief verzenden en je kunt uit heel veel scraps kiezen als draagdoek! Mocht je deze nou zonder lichtjes willen, dat kan ook! Die kosten €15,95 en daarbij kun je kiezen in een kleur naar keuze.

#attachandmatch #pubquiz #epoxypegdoll #pegdolllampje #draadjeskoningin #miniscrapqueen #omdatelkdraadjeeenherinneringkanzijn #nowrapscrapwaste #vandraadjeswordikblij #liefdevoldragen #ikneemjemee
Attach & Match
Attach & Match3 months ago
De afgelopen weken ben ik heel stil geweest... en dat heeft een reden, eentje waar ik eigenlijk nooit over praat of schrijf...

Al jaren leef ik mijn leven vechtend tegen depressies, iets waar ik nooit in mijn leven meer vanaf zal komen... regelmatig verval ik weer in een diep dal, maar de afgelopen maanden zat ik er dieper in dan ooit tevoren.
Ik spreek er zelf weinig over, want het is iets wat niet iedereen hoeft te weten.

Maar ik merk dat er niets over zeggen niet meer werkt. Zeker in een periode waarin we niet of nauwelijks fysiek contact hebben met elkaar, waarin zelfs kinderen gedwongen thuis komen te zitten, is het moeilijk om je eigen geestelijke gezondheid op peil te houden.

Daar komt ook nog eens bij dat wij als ouders moeilijke besluiten in het belang van onze jongste zoon hebben moeten nemen. En dat dan de mensen bij wie je normaal steun zoekt, niet je lijfelijk de steun kunnen geven die je nodig hebt.
Ik heb daar ook even flink wat tijd voor moeten nemen om dat alles te verwerken. Daarom was ik online ook niet zo actief als normaal.

Nu het met mij weer een beetje de goede kant op lijkt te gaan, wil ik alles weer beetje bij beetje gaan oppakken en hoop ik snel weer alles op de rit te krijgen!

Ik begin alvast met de draagpubquiz van morgen, georganiseerd door Ik neem je mee en Liefdevol Dragen, waar ik iets speciaals voor heb gemaakt.

#attachandmatch
#draadjeskoningin #miniscrapqueen #omdatelkdraadjeeenherinneringkanzijn #vandraadjeswordikblij #nowrapscrapwaste
#pubquiz #ikneemjemee #liefdevoldragen
Attach & Match
Attach & Match4 months ago
Gelukkig Nieuw Jaar!!!

Ik heb mijn lijstje met goede voornemens al klaar liggen, maar ik wens jullie een jaar toe in volle gezondheid, waarin we vooral niet onze eigen menselijke maat moeten vergeten. Een nieuw jaar, vol met mogelijkheden en hoop!

Een jaar met nieuwe uitdagingen, zoals de Brexit die nu een feit is.

Waar hopen jullie op het komende jaar???

#attachandmatch #slingmirror #epoxyart #miniscrapqueen #draadjeskoningin #omdatelkdraadjeeenherinneringkanzijn #becauseeverythreadcanmakeamemoryforlife
Attach & Match
Attach & Match5 months ago
Vandaag hebben we nog wat aan onze kerstcollectie toegevoegd.
Heb jij ze al gezien op de website?
Vergeet niet, in december is verzenden binnen Nederland gratis met de code DECEMBER2020!

www.attachandmatch.nl/webshop

#kerst #kerstboom
#attachandmatch #maisaaslings #wovenwings #lovaloom
#miniscrapqueen #omdatelkdraadjeeenherinneringkanzijn
Attach & Match
Attach & Match5 months ago
Op de valreep komt er dit jaar nog een leuk online event voorbij van @carryyourlovewrapevent !!!

Ben jij er 12 en 13 december ook bij???

#carryyourlove #attachandmatch
#slingmirror #miniscrapqueen #draadjeskoningin #omdatelkdraadjeeenherinneringkanzijn #becauseeverythreadcanmakeamemoryforlife
Attach & Match
Attach & Match5 months ago
December is dé feestmaand! Maar in deze tijd ook juist de maand om even stil te staan bij al die kleine ondernemers die het moeilijk hebben. Die tussen het wal en schip vallen als gevolg van alle voorwaarden die aan de steunmaatregelen verbonden worden.

Dus ik doe een oproep aan alle vrienden die als zelfstandige werken, een eigen bedrijf hebben of creatieve, kleine bedrijven willen steunen!
Laten we eens kijken naar de verscheidenheid aan zakelijke inspanningen in onze uitgebreide kringen.

Plaats hieronder een link naar uw website ZONDER een beschrijving - alleen de link, het spreekt voor zich. Iedereen die mij volgt, kan het zien en uw site bezoeken.

Kopieer deze tekst naar uw eigen pagina en geef anderen de kans om via uw kring meer mensen te bereiken. Laten we elkaar helpen ❤️

#steundekleineondernemer #attachandmatch #decemberfeestmaand

#miniscrapqueen #draadjeskoningin #omdatelkdraadjeeenherinneringkanzijn #becauseeverythreadcanmakeamemoryforlife

Instagram

Cart
  • No products in the cart.