Sling mirror vs. Mobiele telefoon

Sling mirrors, draagspiegels… Niet zo heel bekend nog bij iedereen, maar het kan zo ontzettend handig zijn!

Communiceren doe je niet alleen met je mond, maar ook met je ogen Foto: LCS Fotografie

Zoals sommigen misschien wel weten, heeft mijn jongste zoon epilepsie. Dan kan het juist van heel groot belang zijn om je kind goed te kunnen zien als hij of zij achterop je rug zit.
Een selfie-stand van je camera zou kunnen voldoen, maar het is mijn eigen ervaring dat deze methode vaak een wazig beeld kan opleveren (door de vettige huid die tegen de camera aan komt als je belt). Een spiegel daarentegen geeft vaak een scherper beeld. Daarnaast is het risico dat je telefoon stuk valt ook aanwezig, zeker als je (bijvoorbeeld in het geval van mijn zoon) met spoed moet ingrijpen. Door het trekkoord blijft een sling mirror eenvoudig vastzitten aan je kleding.

Een ander voordeel is ook dat je eenvoudig met je kind kunt communiceren. Immers, als je de ogen van jouw kindje kunt zien, dan kan jouw kindje jouw ogen ook zien!

Als je een sling mirror bestelt, krijg je standaard een trekkoord in een kleur naar keuze bijgeleverd. Dit trekkoord kun je het beste aan je kleding bevestigen, om beschadigingen aan je draagdoek of draagzak te voorkomen.
Door het trekkoord kun je de spiegel in de juiste hoek manoeuvreren, zodat je een goed beeld kan krijgen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cart
  • No products in the cart.